Adatvédelem


Az Ön adatainak biztonsága és védelme rendkívül fontos számunkra. A Walltrend s.r.o. üzletpolitikája, hogy tiszteletben tartja és óvja internetes oldala látogatóinak adatait. Adatvédelmi politikánk célja, hogy az általunk gyűjtött információkat és azok felhasználását bemutassuk Önnek. A Walltrend s.r.o. nem rögzíti a felhasználók személyenként azonosítható adatait. Internetes oldalunkon nem gyűjtjük felhasználóink személyes adatait, kivéve, hogy ha Ön úgy nem dönt, hogy azokat e-mailben vagy a keresési paraméterek elmentésekor megadja nekünk. Még ha Ön úgy is dönt, hogy megadja nekünk ezeket az információkat, mi ezeket bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki e-mail címét harmadik fél részére. Ez az adatgyűjtés magában foglalja az oldal látogatottságának mérését, mely oldalakat látogatják és milyen hosszú ideig, honnan látogatják az oldalt, és a látogatók milyen internetszolgáltató cég szolgáltatását (ISP -Internet Service Provider) veszik igénybe. A gyűjtött információkat arra használjuk, hogy a honlap minőségét fejlesszük, fokozzuk, illetve az igényekhez igazítsuk az általunk kínált információkat, és hogy amennyire csak lehet, hasznossá és eredményessé tegyük az Ön honlapunkon töltött idejét.


Más honlapokra elirányító linkek
Kérjük, legyen tudatában annak, ha olyan linkre kattint, amelyek harmadik fél gondozásában álló webhelyekhez biztosítanak csatlakozást, az adott web site adatvédelmi szabályai lesznek érvényesek Önre nézve. A Walltrend s.r.o támogatja a személyes adatok védelmét az Interneten, ugyanakkor más honlapok tartalmáért és használatáért semmilyen felelősséget nem vállal. Ezért arra kérjük Önt, hogy olvassa el a közzétett adatvédelmi nyilatkozatot, valahányszor kapcsolatba kerül más weboldalakkal.

Hozzájárulás nem azonosítható információ gyűjtéséhez
Internetes honlapunk használatával Ön az ezen szabályzatban leírt módon elismeri a Walltrend s.r.o adatgyűjtési és felhasználási szabályainak alkalmazását. Amennyiben a Walltrend s.r.o frissíti adatvédelmi szabályzatát, azt minden esetben közzéteszi ezen oldalon. Így Ön mindig naprakész tájékoztatást kaphat arról, milyen információkat tárolunk el, hogyan használjuk fel azokat, ezért javasoljuk, hogy rendszeresen látogasson el erre az oldalra.

 

További információ: a www.faltetovalas.hu honlapon, e-mailben:a info@walltrend.eu címen

vagy telefonon a +36-70-55-101-44 számon.