Rólunk

ÜDVÖZÖLJÜK A WALLTREND-NÉL!

Magyarországon elsőként kínáljuk a lakásdekorációban újdonságként megjelenő faltetoválásokat.

Mára -köszönhetően a számos elégedett megrendelőnek- egyre nagyobb körben terjedt el az általunk kínált lakásdekoráció ezen formája. Az általunk forgalmazott kiváló minőségű termékek már a környező országokban és viszonteladó partnereinknél is megvásárolhatóak.

Katalógusunkban található motívumok bármelyikével kiváló kreatív ötleteket valósíthat meg otthona bármely helyiségében, üzlethelyiségében vagy irodájában.
A falra, fémre, üvegre, csempére, üvegszálas ill. fűrészporos tapétára és bútorokra tervezett speciális, vinyl alapú dekorfólia különösen matt felülete elegáns hatást kelt és elnyomja a kellemetlen fényhatásokat. A faltetoválásaink meszelt falra nem alkalmazhatóak!

Folyamatosan megújuló kínálatunk garantálja, hogy mindig az aktuális trendnek megfelelően választhasson termékeink közül.
A motívumok bármelyike 34 féle színben rendelhető, felhelyezésük könnyű, gyors és tiszta művelet, de természetesen szívesen segítünk bármilyen alkalmazással kapcsolatos kérdés felmerülése esetén.

Amennyiben katalógusunkban nem találta meg az elképzelésének megfelelő faltetoválást, lehetőséget biztosítunk egyedi motívumok, feliratok, logók tervezésére és gyártására is.

Kérjük, tekintse meg katalógusunkat, ahonnan gyorsan és könnyen megrendelheti otthona legújabb arculatához illő faltetoválásaink bármelyikét.

 

További információ: a www.faltetovalas.hu honlapon, e-mailben:a info@walltrend.eu címen
vagy telefonon a +36-70-55-101-44 számon.