Gyakran Ismételt Kérdések

 

MILYEN FELÜLETEN ALKALMAZHATÓ A FALTETOVÁLÁS?

Faltetoválásaink bármelyike alkalmazható festett falra, fűrészporos, ill. üvegszálas tapétára, csempére, üvegre, fémre, felületkezelt fára vagy műanyag felületre, lehet az akár egy hűtőszekrény is…Faltetoválásaink meszelt falra nem alkalmazhatóak!

 

KÜLTÉREN ALKALMAZHATÓ-E A FALTETOVÁLÁS?

Dekorfóliáink gyárilag 3 éves kültéri szavatossággal rendelkeznek, amibe a tűző nap ill. a fagyos szél is belefér. A lényeg, hogy zsír és pormentes legyen az alapfelület és az esetleges tisztítás nem durva, vegyszermentes súrolással történjen.

 

MILYEN ESZKÖZÖKET HASZNÁLJAK A FEHELYEZÉSNÉL?

Mindenképpen szükség lesz egy vízszintmérőre valamint egy ceruzára. Mindezek mellett jó, ha van kéznél egy műanyag simító (bankkártya, személyi igazolvány) és egy puha rongydarab.

 

MIKOR KAPOM KÉSZHEZ A MEGRENDELT DEKORÁCIÓT?

Legkorábban a megrendelés másnapján (amennyiben raktáron van a választott dekoráció). Az átlag várakozási idő 2-4 munkanap, ha a kiszállítást futárszolgálattal kéri.

 

ELTÁVOLÍTHATÓ-E A FALTETOVÁLÁS? HA IGEN AKKOR MILYEN MÓDON?

Természetesen minden további nélkül el lehet távolítani a faltetoválást. Nem hagy nyomot maga után. Ehhez nem kell mást tennie, mint óvatosan lehúzni a felhelyezett motívumot.

 

TÖBBSZÖR IS FELHELYEZHETŐ EGY MOTÍVUM?

Nem, egy motívumot csak egyszer lehet felragasztani.

 

További információ: a www.faltetovalas.hu honlapon, e-mailben:a info@walltrend.eu címen
vagy telefonon a +36-70-55-101-44 számon.